Khao Lak ❤

Khao Lak e verkligen vårt "place to be". Hade en supermysig eftermiddag/kväll där igår. Träffade fina Aim, hennes mamma, Em o Ket ❤
Dagarna flyter ihop lite... Lördagen gjorde vi inte så mycket. Jag o Fredrik var på massage som va en julklapp fån fina Frida. ❤ Dock så ringde telefonen när vi va färdiga, det va Frida som berättade att Maja hade ramlat och slagit hål i huvet. :( Skyndade oss hem det var inte så farligt som tur va! Stackars Maja ramlade ju även när vi va i Khao Lak o skrapade knäna och i ansiktet. Sån otur vår lilla Maja har. :( På kvällen käkade vi på en restaurang som hade fantastisk utsikt över Kata o Karon. Stora portioner o god mat! Efteråt åkte vi till Karon o shoppade lite.

Igår var det allmänt trist väder, mulet o regn! Vi åkte till ett köpcentrum i Patong o shoppade lite. Käkade lunch på Pizza Hut. Dom missade min pizza så när jag äntligen fått den var det ganska stressigt. Hem o duscha o göra i ordning 6 personer på en och en halv timme blev ganska stressigt.
17.30 blev vi hämtade av minibussen som skulle ta oss till Phuket Fantasea. Bilturen dit var seeeg och när vi väl kommit fram och fått våra biljetter visade det sig att showen precis börjat så vi stressade dit showen var o kom väl indundrandes 10 min efter att showen börjat. ;)
Showen var härlig. Bäst var när 16 elefanter stod på scenen samtidigt. :))
Efteråt åt vi buffé på restaurangen. Det var väl ingen höjdare. Vi o personalen sjöng, med liten kaka med ljus i, för födelsedagsgrisen Frida! :)
Vi strosade sen runt o kikade på fantastiska Fantasea. Verkligen vackert och barnen var nöjda med allt. Rekommenderas varmt!!! :)

Idag e vädret sådär, dock bättre än igår!
Jag o Fredrik har varit iväg o handlat lite. Det blev bland annat en flaska mousserande rose o en jättefin glasstårta som vi hoppas kommer va riktigt god! ;) Får ju lyxa till det lite, e ju ändå nyår!! :)

Vet inte riktigt var vi ska va ikväll men vi e tillsammans o det e ju det viktigaste!!

Att lämna 2012 känns både skönt o jobbigt för min del. 2012 e det värsta året i hela mitt liv, därför känns det skönt att lämna det. Men det e oxå det året då jag rörde min mamma för sista gången och det känns jobbigt ju längre ifrån det tiden går. Om bara några veckor e det ett helt år sen världens finaste mamma/mormor/svärmor lämnade oss. :'( Det känns tungt! Kärleken och saknaden e enorm och för evigt!! ❤

Iaf så hoppas vi att 2013 e ett mycket bättre år!! Och att vi slipper förföljas av tråkigheter!!

Vet att 2012 också varit ett helvetes år för många runt om mig och även att det varit ett bra år för många vänner!

Jag hoppas vi alla får ett riktigt bra år 2013!!!

Vi önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!! ⭐⭐⭐


Många Kraamar från
Nina
Fredrik, Liam, Maja, Ella o Frida