Förlåt....

Nästan pinsamt när jag kollade när vi senast skrev. Men, men....

Här e d fullt upp alltid typ. Som ni säkert alla vet så har vi ju blivit en till i familjen, älskade lilla MAJA <3.

Ska berätta om henne men först lite uppdatering om tiden som gått sen jag senast skrev.

Cypern var väl sådär, hade en lugn skön vecka men för övrigt så tyckte jag inte d va mycket att ha. Dit kommer jag INTE återvända. =( Men jag får ju inte glömma att vi hade otroligt trevligt sällskap i form av min bror o svägerska och hennes syster me familj. =))

I september fyllde jag 30, usch nu börjar man känna sig lite äldre. =) Nädå, värst e d när man pratar me gamla kompisen o hon frågar hur gammal min systerson Alexander e nu o när man svarar att han e 19 så säger kompisen att "Fan Nina, nu känner jag mig gammal, nu e vi gamla!"  Ja då känner man sig lite gammal men vi har lååång tid kvar att leva o så länge man har barnasinnet kvar e man väl inte gammal?? =))

Hösten gick långsamt!

Vi tog en familjeweekend till Stockholm i början av december. De va riktigt mysigt!
 
När vi kom hem därifrån så berättade mamma att hon varit hos doktorn för hon har ont i ryggen. =( Mamma e inte den som går till läkaren i första taget men nu behövdes det. Sen gick d en vecka till och då fick vi gå till läkaren igen =( och igen och igen. Sammanlagt gick vi till akut till läkare 5 ggr. Den sista gången, då fick dom ÄNTLIGEN tummen ur att röntga henne. Då visade det att hon hade kotkompressioner. AJ AJ ONT!! Varje gång fick hon tabletter, starka sådana. Usch!! Men sista gången fick hon även kryckor. Men iaf så körde Fredrik ner mamma till mina systrar i Halmstad efter ett par veckor så att jag skulle kunna föda barn utan att ora mig mer än nödvändigt för mamma.
Mina systrar sökte hjälp åt henne på akuten i Halmstad med tanke på att hon bara blev sämre, dom lade in henne över natten med beskedet att "Imorgon kör vi upp dig till Uddevalla sjukhus me ambulans transport". D kändes inte så kul då jag inte had e hunnit föda än. Men nästa dag kom mamma o vi va o hälsa på henne på kvällen. D va skönt att träffa henne igen och nu verkade det som att dom verkligen skulle ta tag i allt ordentligt. Och så hade hon ju hjälp hela tiden.  Sen kunde jag åka hem o somna gott. =)
För att sedan vakna 02.45 av den första värken. Fredrik gick väl upp vid 04.15, åkte och hämtade sin mamma som skulle passa Liam. När dom kom tillbaka blev d lite kaffedrickande sen bar det av mot förlossningen. =) Vi var där inne strax efter 06 och sen föddes vår älskade lilla dotter kl 15.47. Den 11 februari, två dagar efter att hon va beräknad. =) Hon vägde 4135g och va 54 lång, så hon var en stor flikka.=) Allt gick bra o jag hade ingen bedövning. =) ONT!! Men såååå värt det. Och underbart va det att de va samma barnmorska som förlöste mig denna gången oxå. =)
Dagen efter kom pappa, storebror och farmor och hämtade hem mamma och Maja från BB. Skönt att gå hem så fort.
Dagen efter kom "lillasyster" Isa och min systerson Andreas och hälsade på och 2 dagar efter det hade vi kalas för Liam som fyllt 3 år 2 dagar innan lillasyster kom till världen. D va verkligen skönt att ha Isa och Dreas här, dom hjälpte till så mycke. =) TACK!!

Liam har tagit allt jättebra och är en stolt storebror. =) Men i allt de här så har han en tre års trots som inte e av denna värld men den går väl oxå över nån gång. =)

Den 15 mars hade vi sista dagen på Pressbyrån. Såååå sköööönt!!!
Och den 24 mars tog vi över Shell/7-eleven på Kuröd här i Uddevalla. =)) Kul me nya utmaningar!!

Lite har d hänt sen sist men de största e ju när lillskruttan kom till världen. =) Underbara ljuvliga lilla knytet börjar bli stor. Redan 3 månader. Tiden går ju sååå fort!

Nu har vi bokat resa till Thailand =D med avresa den 14 juni, whiiii idag e d ju bara en månad tills vi har landat. SÅ UNDERBART!! Och väl där så kommer jag skriva lite oftare.

Kommer lägga in bilder nån dag inom de närmsta. =)

Ha d gött!!

Klem klem